2011/06/07

High Fashion Weekend


Moikka! Destinella K. ja Espoo La Douleur täs taas. Oltiin täs viime viikonloppuna vähän kavereiden kaa Koffis, täs kuva meiän tyyleist (lisää niist myöhemmin ;)). Oli tosi siistii, siel oli kaikkii meidän bloggaajafrendei. Siel oli muutenki ihan sikana jengii ja me huomattiin et tyypit heti tunnisti meiät kun ollaan alotettu tää blogi ja saatiin ihan törkeen hyvää palautet kaikilta. Kiitos kaikille. Ootte ihanii! Oli ihana sää ja meillä oli ihan sika kivaa mut me ei ehitty hengata niiden kaa kauaa, koska meillä oli tosi kova kiire. Meil oli tosi kiire meidän suunnittelija kaverin bileisiin kun meidät oli kutsuttu sinne ja siel oli ihan sikana kaikkii meidän julkkis tuttui. Siel oli tyyliin yks kansainvälisesti tunnettu malli kaveri, yks tosi arvostettu hius ja meikki taiteilija ja kaikkii muit. No joo, mut tässä seuraavaks vähän juttuu meidän tän viikonlopun tyyleist!




Moikka! Destinella K tässä! Mä ajattelin nyt kertoo vähän mun lookista tossa viime lauantaina. Tää on siis sellanen vastalause kapitalismia kohtaan koska se haisee. Se riistää meiltä meidän perusluonteen joka on se että me kaikki ollaan yhtä ja meidän kaikkien pitäis tehdä yhdessä töitä että saatais aikaan sellanen ihanteellinen rakkaudellinen yhteiskunta. Kapitalismi saa aikaan vaan sen että kaikista tulee egoistisia ja itsekkäitä ihmisiä ja sit katoaa kaikki sellanen yhteis henki ja välittäminen. Mua inspiroi mm. se kun katoin tossa sellasen japanilaisen leffan ku Nana, joka kertoo sellasesta tytöstä joka on punkkari mut kuitenki tosi siisti ja uskottava, ja mä mietin et punkin ei tarvii aina olla likasta ja huonoa ollakseen uskottavaa. Täs asus mul on vanhat vintage farkut, itse tuunattu paita jossa lukee God save the queen (niin ku sex pistols) ja sit vivienne westwood korui. Mä haluun vaan sanoa et enemmän anarkiaa ja rakkautta ni kaikki ois hyvin! Muistakaa myös sanoo ei ydinvoimalle ja demokratialle! Ne on ihan paskaa. Meidän nuorten täytyy ottaa vastuuta asioista, muuten mistään ei tuu mitään!


Espoo täs moi. Joo oli kyl ihan sika kiva viikonloppu, heh! Täs
mun lauantain tyylis oli inspiraationa tällane Montrmartelainen runoilija tehdas alueel punkkupullon kanssa. Mua inspiroi täs hirveenä kaikki ranskalaiset filosofit (esim Nietsxche) kun oon lukenut niien kirjoi aika paljon kuitenki.. Ja kuitenki oon käyny parisiis aika usein kans (yleensä tosin vaan matkal Berliiniin..) Kuitenki mul oli täs asus sellanen filosofinen tarkotus et kaiken ei tarvii aina olla mitenkään hienoo tai kallist vaan voi myös saada tosi kivan lookin aikaan kierrätys vaatteist ja vintage vaatteist ja kaikkee. Noi housut on siis Dolce & Gabanan, toi mun takki on vintagee, loaferit (ilman sukkii tietysti!) kans vintagee.. Takin löysin tosi halval yhelt kirppikselt Berliinist, se on Kenzon mut ostin käytettynä. Hattu on kans vintagee. Kaulakoru on sen mun yhen berliiniläisen suunnittelija kaverin, se on kans kierrätys materiaaleist tehty ja se maksais oikeesti 200 euroo mut mä sain sen ilmaseks koska se halus vähän mainontaa itelleen mut mä en silti saa sanoo sen suunnittelijan nimee koska se haluu pysyy UG:na.. Kassin sain Betoniyhdistykselt ku olin niien yksis VIP bileis.. oli aika siistii. Lasit on tietysti Ray Banin! Aidot tietysti, heh! Mut kuitenki mä haluisin täl kertoo et meiän pitää alkaa ostaa enemmän vintagee ja kaikkee kosk muuten me tuhotaan meidän ilmasto ja planeetta ja kaikkee.. tajuuttekste..

Täs viel pari kuvaa niilt meidän VIP bileilt.. oli aika hyvät bileet voin kertoo. Täs juodaan Destinellan kaa vaaleanpunaist Moet & Chandon Chammpanjaa. Oli ihan sika hyvää. Se oli pinkkii, Johanna Tukiainen juo yleensä samaa.. Meidän yks kaveri tuntee Johanna Tukiaisen. Destinella vaihto paitaa tos välis koska sen mielestä olis ollut noloo olla samas asus puistos ja VIP bileis..





Täs viel pari kuvaa kun soviteltiin vähän sen meiän suunnittelija kaverin uusii asui niis bileis.. Mun mielest aika hienoi. Heh! Nää kuvat otti muuten yks meidän kaveri sielt bileist joka on media alal.. Kiitos!


























































Täs on viel yks kuva meist sen meidän suunnittelija kaverin kans, me sensuroitiin sen naama kosk se haluaa kans pysyy silleen UG:na ettei niinku siitä tuu mikään sellanen H&M tyylinen juttu.. tiiättekste.


No mut hei! Täs kaikki tällä kertaa! Haluttais kans kiittää kaikkii meidän ihanii kävijöit ja kaikkii jotka on kommentoinu, me kans mielellään otetaan kritiikkii vastaan mut mielellään ei vaan sellast tosi noloo anonyymii haukkumist jos ei oo ees mitään perusteluit.. se on vaan vähän noloo. Mut lisää pian! XOXO - Destinella K. & Espoo La Douleur

14 kommenttia:

  1. Bliis parantakaa kieliasu!!! Hirveää lukea "ja sitten..", "sitte..", "eiks.." "kats..", "ja niinku.." jne. Saa sellasen kerskailu sävyn teen teksteihin. :S

    VastaaPoista
  2. Hei Anonyymi, must jotenki tiiäks niinku tuntuu et toi kirjotuskieli on tän blogin yks tavaramerkki niinku!

    VastaaPoista
  3. Mullakin pisti silmään kirjoutuskieli ja lukuisat kirjoitusvirheet, vaikka mikään oikeinkirjoitusfriikki en olekkaan, mut toi tyyli tekee tästä blogista omanlaisensa ja kunhan asia tulee ymmärretyksi, niin kirjoittakaa vaikka takaperin mun puolesta!

    Ps. Kertomattakin tajusin mikä vaatesuunnittelija on kyseessä :-)

    VastaaPoista
  4. kuulostaa niin feikiltä koko touhu.

    VastaaPoista
  5. :D :D :D D ^ voi saatana.

    VastaaPoista
  6. rajottakaa juomistanne t. jussi 40 vee, mullon alkoholiongelmia ja ne alko just teidän ikäsenänne lapset!!!!!

    VastaaPoista
  7. miksi "ei demokratialle"? muuta kuin että "paskaa"?

    VastaaPoista
  8. Lisää päivityksiä, tää on muuten ihan fail. t: vihainen lesbo™

    VastaaPoista
  9. ehkä paras muotiblogi :::D niin ihqqq

    VastaaPoista
  10. siis kyl munki kaverin kaverin serkun naapurin koira kans tuntee niinku tuksun!! tiiättekste.

    VastaaPoista
  11. XD ahaha ootte ihanii<3

    VastaaPoista
  12. en tiedä onko tää tosissaan kirjotettu vai ei, mut tulee vähän mieleen johanna tukiainen koska a. kirjotustyyli muistuttaa hämmentävästi yläasteikäistä ekoissa siidehuuruisssa
    b. kokoajan kerrotte "hienoista vip-bileistä" missä ootte ollu, ja pidätte sitä tosi siistinä juttuna kun ootte saanu johonki sellasiin kutsun.
    c. älykkyys vaikuttaa TEKSTIEN PERUSTEELLA olevan samaa tasoa... en tiedä vaikka olisitte oikeesti fiksuja ihmisiä mutta blogista saa käsityksen että ootte vähemmän korkealla älykkyysosamäärällä siunattuja molemmat :DD

    -kati

    VastaaPoista
  13. "sanoo ei ydinvoimalle ja demokratialle!"
    tosi kiva blogi ja sillee, mut toi jäi mietityttää et miks piäis sanoo ei demokratialle? kaikki toimii parhaiten demokratialla. olisko sun mielestä kiva jos tarja halonen olis joku vitu hitler ja ruoskis kaikkii??? ei.

    VastaaPoista
  14. TROLL IN THE DUNGEONNNNNNNNNNNNNNNNNNN

    VastaaPoista