2011/06/03

Art = life

No moikka taas, Destinella tässä! Edellisessä postauksessa kerroin mun haaveesta tulla valokuvaajaks ja siitä kuinka paljon mä rakastan kuvaamista, ni ajattelin pistää tänne pientä esimakua siitä mitä tulevaisuudessa sit tullaan näkemään :) En oo viel mikään ammattilainen (of course) mut omasta mielestäni oon kyllä kehittyny aika paljon! Toivottavasti tykkäätte, ja laittakaa kommenttia jos on ideoita mitä voisin kuvailla!


"Vapauden kaipuu" Tää kuva symboloi ihmisen ainaista kaipuuta vapauteen, ja kuinka me eletään tosi usein sellasessa illuusiossa siitä että meidät ois jotenkin kahlittu. Katsellaan maailmaa haikeana kuin auringon valoon kurkoittava kukka ikkunalaudalla.


"Kauneus on katoavaista" Tää kuva on ikäänkun sellanen vastalause nykyajan kauneus ihanteita vastaan. Aina sanotaan että kauneus on katoavaista, mutta onko kenelläkään oikeutta sanoa että mikä on oikeasti kaunista. Kuihtuneet kielotkin näyttää kauniilta omalla tavallaan.


"Rakkauden ikuinen liekki" Tää kuva kertoo mun uskosta ikuiseen rakkauteen, kuinka se pystyy roihuamaan läpi kaikkien vaikeuksien, kuinka se voittaa kaikki esteet! Taustalle valitsin Twilight-sarjan toisen osan jossa Edwardin ja Bellan rakkaus joutuu koetukselle, mutta tietysti lopulta kestää ja pysyy lujana ikuisesti <3


"Sammunut tuli" Tää seuraava kuva kuvastaakin taas sitä kuinka elämä on häilyväistä kuin pienen tuikun liekki, koskaan ei tiedä millon tuuli saattaa puhaltaa sen sammuksiin. Täytyy siis muistaa nauttia elämästä täysin rinnoin ja arvostaa sitä mitä on!


Tällasta pientä kivaa tällä kertaa, toivottavasti tykkäsitte!

- XOXO, Destinella K.

12 kommenttia:

  1. neurose: kiitos. kauneus tosiaan saa aina sanattomaksi. <3

    VastaaPoista
  2. Destinella sä oot niin lahjakas valokuvaaja, mä en tajuu miten sä et oo vieläkää TAIKis opiskeleen.. siis noi kuvat vaan niinku oikeesti sanoo enemmän ku tuhat sanaa niinku meistä ihmisistä ja täst yli kaupallisest maailmasta.. tiiätkö.

    VastaaPoista
  3. Vittu tää teidän blogi on ihan jäätävää kuraa :D Ettekai oo tosissanne?

    VastaaPoista
  4. Espoo: Joo mä en ymmärrä miks en päässy sinne vaikka hain, mun mielestä mulla on kuitenki niin paljon potentiaalia! :(

    Anon: Kuitenki vaivauduit sitten kommentoimaan. Me ollaan just vasta alotettu, niin että voisko vähän rakentavampaa palautetta antaa sen sijaan että tulee heti haukkumaan?

    VastaaPoista
  5. Siis tää on just tätä et jos uskallat olla pikkasenki erilainen niin heti tulee tällast paskaa niskaan.. Varsinki ku ollaan oikeesti tälleen aika tunnettui ja kaikkee niin kyl mä vähän odotinki et joku on heti valittamas.. Mut voin kertoo et meitä ei kiinnosta koska me tiietään et me vaan ollaan tällasii ja we were born this way ja ollaan täydellisii just omina itteinämme!

    VastaaPoista
  6. Espoo: No niinpä. Kateus se siellä vaan nostelee vihreää rumaa päätään. Ehkä kannattais teidän vaippahousuisten valittajien hankkia omaan elämään omalaatuisuutta ja vähän tyyliä ettei tarviis tulla avautumaan sellasille joilt sitä oikeesti löytyy. It's Destinella & Espoo, bitch!

    VastaaPoista
  7. Noku tää ei oo erilaista, vaa tälläsii kuvii löytyy jokasen galleriateinin albumista. :DD

    VastaaPoista
  8. niin tietenki siihen tarvii vähän harjaantuneemman silmän ehkä et tajuu noit Destinellan kuvii ku niissä on kuitenki aika paljon kaikkee symboliikkaa ja kaikkee syvällisempää mitä ei niinku heti nää..

    VastaaPoista
  9. Hei Destinella!

    On aina ihana kuulla, että nuorella ihmisellä on haaveita ja korkeita tavoitteita tulevaisuuden suhteen. Minusta erityisesti kaksi ensimmäistä kuvaa osoittavat, että sinulla on todella lahjoja ryhtyä valokuvaajaksi. Aiheet ovat myös mielenkiintoisia ja minua kosketti todella tuo "Kauneus on katoavaista", koska olen itse paininut "normaalista" poikkeavan olemukseen aiheuttamien ongelmien kanssa. En ole kaunis kielo kuin muut, ehkä pikemminkin joku arkinen, kuin voikukka. Mutta siitä huolimatta kielot lakastuvat pian ja sitävastoin voikukat kukkivat aina joka kevät uudelleen!

    Kaksi viimeistä kuvaa eivät tehneet minuun juurikaan vaikutusta, etenkin "Sammunut tuli" jäi etäiseksi. Vaikka kuva onkin toki toteutukseltaan todella oivaltava, kun kynttilöitä ei juurikaan kuvata ilman liekkiä!

    Olisi hauska nähdä myös niitä ihan ensimmäisiä otoksiasi, jolloin kehitykseesi olisi helpompi arvioida! Olisi myös hauska nähdä kuinka osaisit kuvata jotain vähän liikkuvampaakin kohteita kuten kotieläimiä, jos on. :-)

    t: Jaana

    VastaaPoista
  10. ahahha loistava blogi :D ja nyt en oikeasti meinaa sarkasmilla

    VastaaPoista
  11. :''''''') hienoa huomata että joku muukin jakaa intohimoni twitard....eikunsiis twilightiin!<3

    VastaaPoista